Lær mere om VODA A/S

Om virksomheden

Virksomheden VODA

Mange års brancheerfaring

For at drive dit anlæg optimalt, og med mest mulig oppetid, har du brug for en erfaren partner, der kan levere det, der skal til. VODA A/S tilbyder et team og en infrastruktur, der gør os til din optimale partner.

Vi deler ud af vores

Erfaring & Ekspertise

VODA A/S arbejder med et hold af medarbejdere, der har mange års erfaring samt ekspertise i bl.a. servicering af energianlæg og teknologi løsninger fra de store leverandører. Vores ekspertise omfatter:

  • Den daglige servicering af dit anlæg,
  • Fejlsøgning
  • Tilretning af dit udstyr
  • Rådgivning ifm. driftsoptimering.

Endvidere kan vi hjælpe dig med spørgsmål vedr. forbrændingsrist, brændselsindfødning, slaggehåndtering, trykparter og øvrigt hjælpeudstyr på anlægget.

Kald det

Præventivt Vedligehold

VODA A/S har den fornødne viden til at sætte ind, før nedbruddet sker. Viden der kommer fra medarbejdernes mangeårige erfaring om præcis disse typer anlæg.

Erfaringer der tages med fra anlæg til anlæg. Hvis det ønskes, nedfældes informationer om anlæggets tilstand i rapporter, der år efter år danner grundlag for optimeret vedligehold.

Målet er udelukkende at forbedre din forretning og skabe øget værdi. 

 

Hurtig driftsupport

Har du brug for os nu?

VODA A/S har et kvalificeret personale , som kan hjælpe dig. Vores servicebiler er alle udstyret med det nødvendige værktøj der skal til, for at dit anlæg forbliver i drift eller kommer det hurtigt og effektivt igen, hvis uheldet er ude.

Vælg derfor en serviceaftale med VODA A/S. 

 

Verdensmålene

Verdensmål 7#: Bæredygtig og moderne energi

Som en del af processen til grøn omstilling, sikrer VODA at kraftværkerne får en tidssvarende løsning der er sat op til at yde optimalt. Ved at hjælpe vore kunder med at optimere deres daglige vedligeholdelsesprogram, sikres en pålidelig energiforsyning.

Verdensmål 9#: Industri, innovation og infrastruktur

VODA bidrager til en renere industri og et bæredygtigt miljø igennem optimering af vore kunders anlæg. Dette mindsker bl.a. udledningen af NOX’er og, sikrer et optimalt udbytte af samfundets ressourcer. Ved at have fokus på værdiskabende løsninger til vore kunder, bidrager vi til at sikre et minimum af CO2-udledning. Vi optimerer værdikæden fra start til slut

Verdensmål 12#: Ansvarligt forbrug og produktion

Igennem unikke samarbejdsaftaler om genanvendelse af ristegods, bidrager VODA til den grønne omstilling. Som den eneste i markedet arbejder VODA hårdt for at sikre optimal udnyttelse af ressourcerne. Dette indebærer bl.a. at en væsentlig del af det ristegods vi skifter, bliver sendt til omsmeltning, så det kan støbes om og bruges igen