Vi går op i

HSEQ

Health & Safety

Arbejdsmiljøarbejdet er en naturlig del af kulturen og hverdagen hos VODA A/S. Det ligger os dybt på sinde, altid at overholde gældende arbejdsmiljølovgivning og skærper også ofte disse krav, hvor en risikoanalyse eller et kundekrav, måtte finde dette nødvendigt.

Hos VODA A/S vægter vi sikkerhed og arbejdsmiljø meget højt og vi sikrer os altid at vores arbejde kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt, både for vores medarbejdere og kunder.


Environment

Hos VODA A/S bestræber vi os på at belaste miljøet så lidt som muligt. VODA A/S er certificeret iht. ISO 14001:2015, hvilket betyder at vi efterlever gældende krav og arbejder procesorienteret med kontinuerlig forbedring af vores miljøledelsessystem.

Quality

Hos VODA A/S er det et succeskriterie at vores serviceydelser altid indfrier, eller overgår, vores kunders forventninger samt de aftaler vi indgår. Vi stiller derfor høje krav til os selv, hvad angår kvaliteten af vores produkter og serviceydelser.

For at nå disse mål sætter vi både operationelle og ledelsesmæssige mål, som bidrager til kontinuerligt at videreudvikle og forbedre kvaliteten af vores arbejde. Hos VODA A/S stiller vi høje krav til os selv og det er vigtigt for os at den høje kvalitet vi leverer, er synlig i alle aspekter af vores samarbejde med kunden. Vores kvalitetspolitik sikrer en homogen service / produkt, med fokus på kunden og med udgangspunkt i vores kerneværdier.

ISO certifikater

ISO 3834

Hent ISO her

ISO 9001

Hent ISO her

ISO 14001

Hent ISO her

ISO 45001

Hent ISO her