Lær mere om VODA A/S

Om virksomheden

Virksomheden VODA

Mange års brancheerfaring

For at drive dit anlæg optimalt, og med mest mulig oppetid, har du brug for en erfaren partner, der kan levere det, der skal til. VODA A/S tilbyder et team og en infrastruktur, der gør os til din optimale partner.

Vi deler ud af vores

Erfaring & Ekspertise

VODA A/S arbejder med et hold af medarbejdere, der har mange års erfaring samt ekspertise i bl.a. servicering af energianlæg og teknologi løsninger fra de store leverandører. Vores ekspertise omfatter:

  • Den daglige servicering af dit anlæg,
  • Fejlsøgning
  • Tilretning af dit udstyr
  • Rådgivning ifm. driftsoptimering.

Endvidere kan vi hjælpe dig med spørgsmål vedr. forbrændingsrist, brændselsindfødning, slaggehåndtering, trykparter og øvrigt hjælpeudstyr på anlægget.

Kald det

Præventivt Vedligehold

VODA A/S har den fornødne viden til at sætte ind, før nedbruddet sker. Viden der kommer fra medarbejdernes mangeårige erfaring om præcis disse typer anlæg.

Erfaringer der tages med fra anlæg til anlæg. Hvis det ønskes, nedfældes informationer om anlæggets tilstand i rapporter, der år efter år danner grundlag for optimeret vedligehold.

Målet er udelukkende at forbedre din forretning og skabe øget værdi. 

 

Hurtig driftsupport

Har du brug for os nu?

VODA A/S har et kvalificeret personale , som kan hjælpe dig. Vores servicebiler er alle udstyret med det nødvendige værktøj der skal til, for at dit anlæg forbliver i drift eller kommer det hurtigt og effektivt igen, hvis uheldet er ude.

Vælg derfor en serviceaftale med VODA A/S. 
Ring til VODA DØGNVAGT på tlf. 7240 7465.